Luotettava putkiremontti antaa mielenrauhaa asumiseen

Käyttövesiremontti, eli putkiremontti, ennaltaehkäisee vesivahingon. Selvitä kotisi käyttövesiputkiston tila ajoissa tilaamalla täysin ilmainen kuntokartoitus. Putkiremontin kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo sinulle, miten vesivahinko on järkevintä ennaltaehkäistä sekä miten huoleton asuminen turvataan myös jatkossa putkiremontin jälkeen.

Vakuutusyhtiöiden tilastojen valossa käyttövesiputket ovat suuri vesivahingon aiheuttaja omakotitaloissa. Erityisesti 1940–1980-luvulla rakennetut omakotitalot, joiden käyttövesiputket ovat kuparia tai muuta metallia, ovat pahimmassa riskiryhmässä ja kaipaavat pian putkiremonttia. Putkien vuodot alkavat usein huomaamattomasti ja saattavat jatkua jopa useita vuosia ilman, että kukaan huomaa mitään. Vaikka putkiremontissa putken korjaaminen ei itsessään ole kallista, putkiremontista aiheutuvat muut vahingot voivat olla mittavat. Usein tämä tarkoittaa myös evakkoon muuttamista useiksi kuukausiksi eteenpäin. Putkiremontti pinta-asennuksena vie kanssamme vain noin 1–3 päivää.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

MYYNTI

PUTKIREMONTIN KARTOITUS

Asiantuntijamme käy nykyisen järjestelmän läpi ja arvioi niiden mahdolliset riskit, sekä suunnittelee uuden käyttövesiputkiston. Otamme aina huomioon asiakkaidemme erityistoiveet reittiä ja putkiremonttia suunnitellessa.

PUTKIREMONTTI JA PUTKIEN ASENNUS

Uusien putkien asennus pinnoille kestää vain 1–3 päivää. Yhtäjaksoisesti tehtävä asennus takaa aina aikataulun pitävyyden. Hyvin suunniteltu ja laadulla toteutettu putkiremontti on vaivaton asiakkaalle.

PUTKIREMONTTI JA SEN TAKUU

Teemme kaikille asentamillemme järjestelmille painekokeen, laadun ja pitävyyden varmistamiseksi. Myönnämme kaikille toteuttamillemme putkiremonteille viiden vuoden asennustakuun ja kymmenen vuoden materiaalitakuun. Varmistamme kaikkien asiakkaidemme tyytyväisyyden putkiremontin jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

Tutustu miten toteutamme nykyaikaisen ja laadukkaan remontin tilaamalla kotiisi täysin ilmainen kartoituskäynti.

MYYNTI

TUKI/HUOLTO

Eino Niinikoski

Jouni Saarela