Luotettava käyttövesiremontti antaa mielenrauhaa asumiseen

Käyttövesiremontti ennaltaehkäisee vesivahingon. Selvitä kotisi käyttövesiputkiston tila ajoissa tilaamalla täysin ilmainen kuntokartoitus. Kartoituskäynnillä asiantuntijamme kertoo sinulle, miten vesivahinko on järkevintä ennaltaehkäistä sekä miten huoleton asuminen turvataan myös jatkossa.

Vakuutusyhtiöiden tilastojen valossa käyttövesiputket ovat suuri vesivahingon aiheuttaja omakotitaloissa. Erityisesti 1940–1980-luvulla rakennetut omakotitalot, joiden käyttövesiputket ovat kuparia tai muuta metallia, ovat pahimmassa riskiryhmässä. Vuodot alkavat usein huomaamattomasti ja saattavat jatkua jopa useita vuosia ilman, että kukaan huomaa mitään. Vaikka putken korjaaminen ei itsessään ole kallista, siitä aiheutuvat muut vahingot voivat olla mittavat. Usein tämä tarkoittaa myös evakkoon muuttamista useiksi kuukausiksi eteenpäin.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

MYYNTI

KARTOITUS

Asiantuntijamme käy nykyisen järjestelmän läpi ja arvioi niiden mahdolliset riskit, sekä suunnittelee uuden käyttövesiputkiston. Otamme aina huomioon asiakkaidemme erityistoiveet reittiä ja remonttia suunnitellessa.

ASENNUS

Uusien putkien asennus pinnoille kestää vain 1-3 päivää. Yhtäjaksoisesti tehtävä asennus takaa aina aikataulun pitävyyden. Hyvin suunniteltu ja laadulla toteutettu remontti on vaivaton asiakkaalle.

TAKUU

Teemme kaikille asentamillemme järjestelmille painekokeen, laadun ja pitävyyden varmistamiseksi. Myönnämme kaikille toteuttamillemme remonteille viiden vuoden asennustakuun ja kymmenen vuoden materiaalitakuun. Varmistamme kaikkien asiakkaidemme tyytyväisyyden asennuksen jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

Tutustu miten toteutamme nykyaikaisen ja laadukkaan remontin tilaamalla kotiisi täysin ilmainen kartoituskäynti.

MYYNTI

TUKI/HUOLTO

Eino Niinikoski

Jouni Saarela